طريفه عمل البيض المسلوق على الطريقه النرويجيه
2 مشترك
3younfati :: الفئة الأولى :: مطبخ fati
صفحة 1 من اصل 1
طريفه عمل البيض المسلوق على الطريقه النرويجيه
دى بقى طريقه البيض المسلوق فى النرويج الشقيق
المقادير
بيض
مايه لسلق البيض
ملح وممكن فلفل بس النرويجين مش بيحبوا الفلفل الاسمر ما علينا
بس كده
طريقه التحضير
نجيب حله او كساروله ( لغه مصريه)تنجره(عند العرب) نحطها على البوتجاز انصح باستعمال اشعال ذاتى
ونحط المايه فيها ونشعا البوتجاز اوعوا تنسوا تشغلوا البوتجاز ونترك المياه تغلى وعند الغليان نضع البيض
فى الماء ونترك البيض فى الماء المغلى لمده 5 دقائق وبعد كده نشيل البيض من النار ونحط عليه مايه
بارده علشان نعرف نقشره .
بس على فكره هو بيطلع مش مستوى اوى لو عايزه مستوى اوى اتركه بعد الغليان على النار لمده 7
دقائق وليس 5 دقائق .
وبالهنا والشفا
الحكومه- عدد المساهمات : 51
تاريخ التسجيل : 29/08/2010
رد: طريفه عمل البيض المسلوق على الطريقه النرويجيه
هيا النرويج دي جنب تشيك اصلي سمعت انا الفراخ هناك مش بتبيض عادي بتبيض بيض مسلوووق نص سواااااا هههههههههههههههههههههههههههههههههههه تسلم ايدك حكومه علي المجهود الي اكتر من رائع
adhm_basha- عدد المساهمات : 136
تاريخ التسجيل : 26/08/2010
العمر : 45
الموقع : ارض الله
رد: طريفه عمل البيض المسلوق على الطريقه النرويجيه
يا ابنى الفراخ هنا بتولد مش بتبيض وكمان بتولد رنجه مش بيض ههههههههههه
الحكومه- عدد المساهمات : 51
تاريخ التسجيل : 29/08/2010
رد: طريفه عمل البيض المسلوق على الطريقه النرويجيه
ههههههههههههههههه يا رنجتك موعدنا بعد غدااااااا
adhm_basha- عدد المساهمات : 136
تاريخ التسجيل : 26/08/2010
العمر : 45
الموقع : ارض الله
رد: طريفه عمل البيض المسلوق على الطريقه النرويجيه
اه يا باشا الله يسهله يا باشششا
الحكومه- عدد المساهمات : 51
تاريخ التسجيل : 29/08/2010
رد: طريفه عمل البيض المسلوق على الطريقه النرويجيه
هههههههههههههههه
adhm_basha- عدد المساهمات : 136
تاريخ التسجيل : 26/08/2010
العمر : 45
الموقع : ارض الله
3younfati :: الفئة الأولى :: مطبخ fati
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى